Perhatian Untuk Usahawan!
Adakah Anda Berhadapan Dengan Masalah Seperti Dibawah?

Mahukah Anda Mengatasi Masalah-Masalah Ini Dengan Cepat & Kos Yang Murah

Dengan Teknik Rahsia Ampower kami akan membongkarkan kepada anda bagaimana cara untuk mengatasi masalah ini. Kadang kala kita terlepas pandang PERKARA YANG SANGAT PENTING ini..

Kaedah Ini Juga Akan Mampu Melonjakkan Perniagaan Anda Dengan Cepat!

Ya benar! Dengan Teknik Rahsia Ampower juga mampu melonjakkan perniagaan dan jualan produk di dalam masa yang singkat...

Jawapannya ialah Website Profesional !

Ya dengan Website Profesional ia akan berfungsi sebagai pekerja anda dan membantu jualan anda 24 jam sehari TANPA PERLU MEMBAYAR GAJI. Tidak perlu TEMPAT YANG STRATEGIK, Tidak perlu PENGIKLANAN yang MAHAL untuk mendapatkan pelanggan dari SELURUH MALAYSIA dan banyak lagi..

Masalahnya Saya Tidak Tahu Membuat Website Profesional !

Berita Baik untuk anda, Teknik Rahsia Ampower akan membantu anda membuat website profesional sendiri dengan mudah. Sebab dengan Teknik ini kaedah membuat website profesional ini akan dimudahkan untuk anda. Itu jaminan kami!

Kami Akan Membantu Anda..

Dengan teknologi sekarang pelbagai cara akan digunakan untuk membantu anda memahami Teknik Rahsia Ampower ini seterusnya dapat membina website pro dengan cepat. Segala masalah dan panduan akan diberikan kepada anda samada melalui whatsapp mahupun telegram dari masa ke semasa. Kami akan membantu anda sehingga terbina sebuah website pro anda sendiri.

Tidak kira samada anak anda atau pekerja anda boleh menguasai teknik ini asalkan mereka TAHU MENGGUNAKAN KOMPUTER yang ASAS. Selebihnya kami akan pandu dan bantu cara membuatnya sehingga sebuah WEBSITE PROFESIONAL terbina oleh ANDA SENDIRI ! Itu JAMINAN KAMI.

Dengan Pengalaman 20 Tahun Di dalam Bidang Ini..

Kami telah terlibat di dalam bidang membuat webdesign profesional ini dari tahun 2008 lagi sehingga kini. Telah beratus website yang telah kami bina dan bantu untuk usahawan-usahawan melonjakkan perniagaan mereka. Ada di kalangan mereka yang telah menjadi JUTAWAN. Jadi kami memahami masalah dan keperluan anda apabila membuat website profesional ini nanti. Sebab itu kami yakin sesiapa sahaja yang mnegikuti Teknik Rahsia Ampower ini pasti mampu membina WEBSITE PROFESIONALnya sendiri.

Sebelum Pergi Jauh Dapatkan ebook Percuma Rahsia Bagaimana Menjana Pendapatan Dengan Website Dibawah:

PERCUMA :
Laporan Bagaimana Jana RM5000.00 Sebulan Dengan Website!

 • Pendedahan bagaimana anda mampu membina Website Profesional bernilai RM1500 keatas di dalam masa 7 hari.
 • Rahsia bagaimana anda mula jana pendapatan RM5,000 ke RM10,000 setiap bulan dengan website.
 • Tahukah anda sebuah website profesional boleh dicaj diantara RM1000 membawa ke RM50,000!
 • Pengalaman & case study penulis sendiri menjana pendapatan dengan Website.

Masukkan nama dan email yang masih aktif untuk kami email
EBOOK bernilai RM200 ini!

*Privasi email anda kami jaga.

Lihat statistik pengguna SMARTPHONE AKTIF setiap tahun!

Jika anda lihat statistik dari sumber Hootsuite dari tahun 2016 sehingga 2019 pengguna Smartphone Aktif meningkat sekurang-kurangnya 2 juta pengguna setiap tahun. Bayangkan potensi perniagaan anda untuk dipromosikan kepada 26 juta pengguna di Malaysia sahaja (Statistik Jan 2020) dengan kos yang MURAH kadang kala PERCUMA. Kami akan mendedahkannya kepada anda bagaimana caranya melalui Pakej ini. Dengan syarat pastikan beli yang Ori.

Jika Anda Tidak Merebut Peluang Hebat Ini Orang Lain Akan Merebutnya Dengan Potensi Berkembang Setiap Tahun!

Cuba anda buat kiraan jika 100,000 orang x RM10 sahaja = RM1 Juta keuntungan anda.
Ini baru satu pengiraan. Jika anda berjaya melakukan pelbagai perniagaan anda promosi bayangkan pendapatan anda. Rugilah jika anda hanya melihat sahaja PELUANG yang hebat ini. Akhirnya anda akan gigit jari sahaja melihat di depan mata anda merebut peluang ini dan mendapat keuntungan berlipat kali ganda sedangkan anda masih di tahap yang sama.

Yang Menariknya Perniagaan Anda Tidak Akan Terjejas Oleh Apa Keadaan Sekalipun..

Ya memang benar walau macamana kedaan pun anda mampu bertahan kerana perniagaan yang mempunyai WEBSITE mampu membuat jualan seperti biasa tanpa membuka kedai sekalipun sebab segala perniagaan berjalan secara ONLINE. Malahan anda masih boleh membuat urusniaga dan jualan seperti biasa serta tempahan dari pelanggan dari seluruh Malaysia !. Sebab itu mana-mana usahawan yang tidak mempunyai website sendiri adalah satu kerugian yang sangat besar. Percayalah anda telah ketinggalan jauh terkebelakang berbanding yang mempunyai website..

Memperkenalkan Video Tutorial Senang Buat Web:
senangbuatweb.com
Apakah Kandungan Tutorial Website Xpress Ampower?
 • Ampower2u.com

  Pemasangan Software Penting

  Software untuk menghasilkan website profesional disediakan dan diajar cara memasangnya.

 • Ampower2u.com

  Merancang Kerja Awal

  Langkah persediaan awal membina website seperti maklumat, gambar, rekabentuk web dll

 • Ampower2u.com

  3 Tahap Pendedahan Bina Web

  3 Tahap pembelajaran supaya anda cepat memahami dan menguasai kaedah ini.

 • Ampower2u.com

  Kaedah "Booster" Melonjakkan Jualan

  Setelah siap sebuah website, pendedahan penting bagai melonjakkan jualan dengan cepat.

Antara Bakal Rekabentuk Website Yang Akan Anda Bina Sendiri Dengan Teknik Rahsia Ampower ini!
Kenapa Teknik Rahsia Ampower Ini Mampu Membantu Anda Membina Web Profesional Dengan Pantas?
 • Ampower2u.com

  Teknik Dimudahkan

  Jika selama ini anda perlu menguasai coding yang kompleks sepenuhnya, dengan teknik ini anda hanya perlu tahu apa yang penting sahaja.

 • Ampower2u.com

  Kuasai Website Coding Dengan Lebih Cepat

  Teknik rahsia ini akan memudahcara untuk anda bina website design. Hasil pengalaman kami akan memudahkan anda.

 • Ampower2u.com

  Langkah Demi Langkah

  Dengan kaedah ini akan memudahkan anda untuk memahami dan menguasai dengan mudah. Setiap teknik akan didedahkan kepada anda

 • Ampower2u.com

  Bukan CMS Web

  Teknik ini tidak menggunakan software atau plugin yang memerlukan upgrade sistem. Jadi anda tidak perlu risau masalah beberapa tahun lagi teknik ini tidak boleh digunakan lagi.

 • Ampower2u.com

  Service Selepas Jualan

  Kami bukan sekadar memberikan anda video tutorial pembelajaran selama 470 minit sahaja, ia beserta bantuan whatsapp 24 jam sehari segala permasalahan anda sehingga mampu anda bina sendiri website profesional ini hingga berjaya.

 • Ampower2u.com

  Jaminan Website Siap 7 Hari!

  Kami yakin di dalam masa 7 hari anda boleh membuat website profesional sendiri dengan teknik rahsia Ampower ini. Pastikan anda mengikuti sepenuhnya teknik yang diberi ini. Dengan mudah anda boleh menyiapkannya.

Bonus Tambahan Untuk Pembeli Sah Sahaja:
 • Bonus 1:
  Domain Name & Hosting Untuk Setahun

  Setiap pembeli PAKEJ TUTORIAL DVD WEBSITE XPRESS PROFESIONAL akan mendapat harga DISKAUN yaitu sebanyak RM55 sahaja untuk mula meletakkan website anda online untuk dipasarkan keseluruh dunia. Harga biasa antara RM150 ke RM500 bergantung kepada hosting anda. Supaya website anda terus ONLINE ke seluruh Dunia.

 • Bonus 2:
  Menjadi Membership secara automatik Ampower Group.

  Dengan menjadi member Ampower anda layak mendapat diskaun untuk setiap produk Ampower termasuk DVD Tutorial Ampower yang lain. Dan sebarang service yang diambil dari Ampower seumur hidup. Anda akan diberikan Keistimewaan berbanding pelanggan biasa Ampower yang bukan Member. Keistimewaan ini hanya untuk Pembeli Sah

 • Bonus 3:
  Khidmat Nasihat Selepas Jualan

  Semua PEMBELI SAH akan dibantu sepenuhnya sehingga berjaya membina pelbagai jenis website profesional seperti yang diajarkan. Dengan Whatsapp anda boleh menghantar masalah dan persoalan 24 jam sehari untuk mendapatkan bantuan teknikal dari kami.

  Whatsapp platform service melalui bantuan text, imej, video dan voice mail .

 • Bonus 4:
  Tutorial Teknik Buat Duit Dengan Website

  Tutorial ini akan mengajar anda bagaimana anda boleh menjana pendapatan tambahan LUMAYAN selepas belajar dari DVD Tutorial Website Profesional ini. Khusus untuk PAKEJ USAHAWAN & PAKEJ WEB DESIGNER sahaja. Sambil mempelajari cara membuat website pro anda mampu menjana pendapatan. Jangan lepaskan peluang keemasan ini.

Saya Ingin Mendapatkan Video Tutorial Senang Buat Web Ini Sekarang!

Jangan lepaskan peluang hebat untuk mendapatkan video tutorial ini. Anda bukan sahaja belajar membuat 1 website tetapi mempelajari pelbagai jenis website profesional dengan Teknik Rahsia Ampower ini. Bayangkan jika 1 website anda belajar kosnya RM200 membawa ke RM2000 bergantung jenis website yang anda pelajari.. Disini anda bukan sekadar boleh membuat website sahaja malahan anda boleh menjana pendapatan dengan membuat website untuk kenalan dan pelanggan anda dengan caj antara RM500-RM2500 selepas didedahkan dengan teknik ini. Itu Jaminan Kami! Rebut sekarang!

Di Pasaran Terdapat Banyak Teknik Membuat Website Tapi Teknik Ini Lebih Mudah & Anda Boleh Menggunakannya Sampai Bila-Bila Sekalipun Version Php dan Version Website Berubah Setiap Tahun!..
Benarkah Tutorial DVD Ini Untuk Sampai Bila-Bila?

Apa yang kami ajar ini bukan software seperti mana yang biasa anda lihat dipasaran. Kelemahannya apabila version website meningkat, anda tidak boleh gunakan software tersebut. Teknik yang kami ajar adalah ASAS kepada sistem ini. Bukan software. Jadi walaupun version website meningkat anda masih boleh menggunakannya sampai bila-bila. Malahan anda boleh mengikuti perkembangan version website yang meningkat tersebut.

Apa kelebihan lain yang diberikan dengan pembelian ini?

Anda juga akan dimasukkan di dalam Membership Ampower untuk mendapatkan servis selepas jualan. Setelah anda membeli Pakej Website Xpress kami ini, anda akan terus dibantu sehingga benar-benar berjaya membuat website design. Khidmat nasihat akan diberikan secara berterusan setelah anda menjadi member Ampower ini. Pastikan setelah membeli Pakej ini anda mendaftar secara percuma melalui link email yang akan diberikan kepada anda sebagi Pembeli yang sah. Sebab semua bantuan teknikal, khidmat nasihat dan sebagainya hanya diberikan melalui membership ini.

Murah jika dinilai dari harganya?

Mengapa saya kata begitu sebab jika anda belajar diluar, katakan harganya RM100, anda belajar membuat satu website biasa sedangkan dengan kami anda bukan sahaja belajar satu website yang berbentuk design tetapi pelbagai jenis design web profesional yang akan diajar kepada anda! Bukan itu sahaja malahan khidmat selepas jualan seperti khidmat teknikal, khidmat nasihat dan banyak lagi bantuan yang akan diberikan sebab anda sudah menjadi sebahagian dari Keluarga Ampower. Anda bukan sekadar pembeli kami sahaja. Namun tawaran ini adalah terhad. Setelah cukup kuotanya kami akan menutup tawaran hebat ini

"Booster"kan Perniagaan Anda Dengan Teknik Power Ampower?

Ya. Selepas siap website profesional anda kami akan ajar anda BAGAIMANA "BOOSTER" KEUNTUNGAN anda dengan kaedah terkini. Bagaimana cara menjadikan website anda tempat bakal-bakal pelanggan membuat tempahan dan membuat pembelian dari sekruh Malaysia dengan kos PERCUMA dan BERBAYAR YANG MURAH. Jangan lepaskan peluang hebat ini. Hanya untuk Pembeli Sah sahaja.

Apakah lagi manafaat yang saya boleh dapat lagi dengan harga tersebut?

Sebenarnya pembelian anda ini merupakan satu pelaburan bukan sekadar pembelian biasa. Sebab apa saya kata begitu, sebab dengan kemahiran anda membina website design ini yang pelbagai, potensi untuk anda mengambil upah membuat website adalah tinggi. Kerana dengan design yang menarik, ia mampu menarik sesiapa sahaja untuk membuatnya dengan anda. Ia adalah satu pelaburan terbaik anda. Dengan Teknik Rahsia Ampower ini, anda boleh membuat pelbagai website profesional dengan mudah dan menjana pendapatan dengannya. Jangan lepaskan peluang hebat ini.

senangbuatweb.com

*Kualiti setiap design yang anda akan bina ini bernilai RM500 keatas jika dicaj kepada pelanggan anda nanti.

Malahan Dengan Teknik Rahsia Ampower beratus jenis website profesional mampu anda bina. Bayangkan potensi pendapatan anda! Itu Jaminan Kami !
senangbuatweb.com