Tempahan Shopping Cart Harga Tawaran

Kami Menawarkan Anda Harga Mampu Milik Untuk Pilihan Bijak Anda !

Ekonomi

RM
70.00
  • Kedai eCommerce & Responsive
  • Pakej Pemasangan Sahaja
  • Harga Diskaun Domain Name + Hosting
  • Storage Data Didalam Kawalan Anda

Premium

RM
1500
  • Kedai eCommerce & Responsive
  • Pakej Pemasangan & Produk
  • Domain Name + Hosting Percuma
  • Storage Data Didalam Kawalan Anda
  • Percuma Sehingga 30 produk data
  • Storage 1Gb Bandwidth 4Gb

Pakej Shopping Cart Ekonomi

Ampower Webdesign Melaka
Kedai Online Ekonomi:

Untuk Pakej ini pihak kami akan hanya memasang sahaja sistem Kedai Online berasaskan Open Cart sistem. Anda akan diajar cara memasukkan data produk kedalam kedai online ini. Jika anda rajin belajar, kedai online anda ini boleh dijadikan lebih menarik danceria sebab semua sistem design telah disetupkan tinggal anda menggunakannya sahaja.

Domain Name Dan Hosting Tambahan Bayaran

Untuk pakej ini anda akan akan dikenakan bayaran tambahan untuk mengaktifkan kedai online anda dengan pembelian Daomain name dan Hosting sebanyak RM100 sahaja.

Data Anda Adalah Dibawah kawalan Anda

Biasanya sistem yang murah hosting dipegang oleh pihak provider. Jadi data produk anda bukan didalam kawalan anda. Sekiranya apa-apa terjadi segala maklumat dan data di dalam kedai online tersebut akan mengikut provider tersebut terutama jika terjadi apa-apa masalah. Di dalam syarikat kami anda mengawal sistem data anda sendiri. Jika ada apa-apa terjadi anda boleh menuntutnya sebab nama domain adalah diatas nama anda.

Untuk melihat contoh klik Contoh. Sekiranya ingin terus membeli klik button Tempahan.

Pakej Shopping Cart Standard

Ampower Webdesign Melaka
Kedai Online Standard:

Untuk Pakej Standard, kedai online yang kami sediakan adalah yang standard untuk kedai online jualan anda. Dengan design yang biasa berada di pasaran. Untuk memenuhi jualan produk dan perniagaan anda.

Kedai Online Dipasang oleh kami:

Untuk pakej ini shopping cart akan dipasang oleh pihak syarikat termasuk kemasukkan data untuk produk sebanyak 5 unit produk.

Domain Name Dan Hosting Tambahan Bayaran RM50 Sahaja

Domain Name dan hosting hanya perlu ditambah sebanyak RM50 sahaja di dalam pakej untuk setahun. Tawaran diskaun untuk pakej ini.

Produk melebihi 5 unit

Sekiranya kemasukkan data produk melebihi 5 maka tambahan sebanyak RM100 untuk 10 unit produk ke 2 dan seterusnya. Jika tambahan produk adalah 15 maka perlu ditambah RM100. Jika bawah 15 pertambahan RM20 bagi setip unit tambahan selain 5 data utama.

Tambahan RM100 Untuk Tambahan Hosting

Pakej hosting yang diberikan adalah pakej asas, untuk sebuah website biasa. Biasanya bandwidthnya sekitar 1gig. Dan Hostingnya sekitar 300mb.

Pakej Website Premium

Ampower Webdesign Melaka
Kedai Online Premium:

Untuk Pakej Premium, kedai online yang kami sediakan adalah yang mempunyai pelbagai bentuk menarik dan fungsi plugin yang pelbagai untuk menghasilkan kedai online anda yang menarik perhatian bakal pembeli. Rekabentuk yang lebih menarik. Kebiasaannya harganya menjangkau RM3500 dipasaran luar.

Kedai Online Dipasang oleh kami:

Untuk pakej ini shopping cart akan dipasang oleh pihak syarikat termasuk kemasukkan data untuk produk sebanyak 15 unit produk.

Domain Name Dan Hosting Percuma

Ini pakej ini tidak perlu membuat bayaran untuk Domian Name dan hosting. Ia telah dimasukkan di dalam kos pakej.

Produk melebihi 20 unit

Sekiranya kemasukkan data produk melebihi 20 maka tambahan sebanyak RM100 untuk setiap 10 unit produk ke 2 dan seterusnya. Jika bawah 30 pertambahan RM20 bagi setiap unit tambahan selain 20 data utama.

Tambahan RM100 Untuk Tambahan Hosting

Pakej hosting yang diberikan adalah pakej asas, untuk sebuah website biasa. Biasanya bandwidthnya sekitar 1gig. Dan Hostingnya sekitar 1 gig.

Untuk keterangan lebih detail boleh layari website berkaitan dengan klik Keterangan lanjut. Sekiranya ingin terus membeli klik button Whatsapp.